NEWS-NL

XLC wordt partner van de BEAT Cycling Club

12 January, 2019

XLC wordt partner van de BEAT Cycling Club

De Koga racefietsen van het UIC Continental Road Bike Team van de Nederlandse BEAT Cycling Club zullen komend seizoen worden uitgerust met fietsonderdelen van XLC. Eind 2018 is besloten tot een wederzijds veelbelovende samenwerking. 

De BEAT Cycling Club verenigt met zijn buitengewone concept zowel professionele wielrenners als wielerfans in een clubstructuur. Als clublid voelen wielerfans, recreatieve en niet-professionele fietsers zich echt betrokken en hebben ze de mogelijkheid om hun collega's die op professioneel niveau rijden te observeren en aan te moedigen. 

Dit concept past bij het merk XLC, want het uitgebreide assortiment onderdelen, kleding en accessoires van XLC spreekt fervente fietsers op alle prestatieniveaus aan. Niet te verwaarlozen is de wereldwijde zichtbaarheid die het internationale merk XLC door dit partnerschap wint.

XLC zal het UIC Continental Road Team met XLC fietsonderdelen als technische partner sponsoren. De KOGA-fietsen van dit 9-koppige team worden uitgerust met XLC stuurpennen, sturen, zadelpennen, stuurlint, kettingen, bidonhouders en andere onderdelen.